Schobert Norbert és Rubint Réka első randijuk emlékeit idézték fel

Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka a múltba tekintettek vissza, megosztva régi családi fotóikat, köztük az első randijuk képét is.

Schobert Norbert a közösségi médián keresztül osztotta meg érzéseit és emlékeit, amelyeket régi családi fényképalbumuk lapozgatása váltott ki. Az Instagramon közzétett bejegyzésében a fitneszguru több, 23-25 évvel ezelőtti képet is megmutatott, amelyek között szerepel az első randijukon készült fotó is, amelyet Visegrádon örökítettek meg. Norbert elmondása szerint ezek a képek a közös Danone roadshow idejéből származnak, amikor összejöttek Rékával.

A fényképek között található egy olyan is, amely Cancúnban készült, ahol Norbert megkérte Réka kezét. A képen a Miramare hotel teraszán állnak, amelyet azóta már egy hurrikán elsodort, és a helyén csak egy gödör maradt. Norbert megosztotta azt is, hogy megtalálta az első komoly autójával készült képet, és emlékezett arra az időszakra is, amikor még gladiátor fitness edzőként dolgozott.

A múltidézés során Schobert Norbert elgondolkodott azon, hogy az életben elért eredmények, a rangos elismerések, vagy a vagyon végül nem számítanak annyira. Szerinte nem tudhatjuk, hogy még mennyi időnk van hátra, de mindenki rendelkezik saját emlékekkel, hangokkal, pillanatokkal, ölelésekkel és illatokkal, amelyek a fejben, a szívben és a lélekben élnek tovább. Ezek az emlékek egyediek és személyesek, és Norbert szerint az elmúlt 23 év, különösen az utolsó kettő, erre tanította meg őt.

: Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés