Morgan Freeman Budapesten forgat és vacsorázik

Morgan Freeman, a hollywoodi sztár, Budapesten tartózkodik, ahol a Szemfényvesztők film sorozat harmadik részét forgatja. A világhírű színészt a főváros egyik neves éttermében, a Dérynében is lencsevégre kapták.

Morgan Freeman, az Oscar- és Golden Globe-díjas színészlegenda, jelenleg Magyarországon forgatja a Szemfényvesztők 3-at, amelynek premierje 2025. november 14-én várható az amerikai mozikban. A 87 éves Freeman a forgatási szünetekben is aktívan tölti idejét, például egy kellemes vacsorával a budai Déryné étteremben, ahol nemcsak étkezett, de egy közös szelfi erejéig posztolt is a helyi személyzettel.

A Szemfényvesztők harmadik részében Freeman mellett olyan neves színészekkel forgat együtt, mint Rosamund Pike, Ariana Greenblatt, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Justice Smith, Dave Franco és Dominic Sessa. A produkciót Ruben Fleischer rendezi, aki a Venom és a Zombieland-filmekkel már bizonyította tehetségét.

A Szemfényvesztők sorozat legújabb részének forgatókönyvét Seth Grahame-Smith írta, és a film a bűvészekről szóló betörős akcióthriller műfajában ígér izgalmas perceket. A magyar fővárosban zajló forgatásnak köszönhetően a rajongók reménykedhetnek abban, hogy a sztárgárdából többen is felbukkanhatnak a város különböző pontjain.