Osvárt Andrea babát vár

Az 45 éves színésznő, Osvárt Andrea bejelentette, hogy első gyermekét várja, amit egy Instagramon közzétett fotóval erősített meg, melyen látható a gömbölyödő pocakja. "Sosem voltam boldogabb" - fejezte ki örömét. Andrea korábban egy interjúban említette, hogy sok időt tölt Bécsben új partnerével, és bár beszél németül, egyelőre nem tervezi, hogy Ausztriában is castingokra járjon, bár ezt sem zárta ki a távolabbi jövőben.

Osvárt Andrea egy fürdőruhás képet is megosztott Instagramon, amelyen szintén látható a növekvő pocakja. A "Megdönteni Hajnal Tímeát" című film sztárja a boldogságát így fogalmazta meg: "Sosem voltam boldogabb." Nemrég egy podcast adásban fedte fel, hogy szerelmet talált egy bécsi férfiban, ami távkapcsolatot eredményezett. Andrea értékeli az életébe hozott változatosságot és a lehetőséget, hogy Ausztriában töltött ideje alatt elgondolkodjon a saját ügyein.

Egy korábbi fájdalmas szakítás után találta meg újra a szerelmet egy titokzatos bécsi férfival. Az Instagramon közzétett fotójára rengeteg gratuláció érkezett a követőitől. Az örömhír bejelentése óta Andrea rajongói és követői egyaránt örömmel és szeretettel árasztották el a posztját.

Osvárt Andrea sokáig Olaszországban élt, majd több mint tíz éve visszaköltözött Magyarországra. 2021-ben csatlakozott a Karácsony Gergely által alapított 99 Mozgalomhoz és a Margit-negyed revitalizációs programjához. A színészi munkái mellett pedig elvállalta a budapesti társasháza számvizsgáló bizottságának elnökségét is.