Szarvasi tragédia: fiatal férfi holttestére bukkantak a szabadstrandon

Szombaton egy huszonéves férfi holttestét találták meg a szarvasi szabadstrand vizében, egy úszó észlelte először a vízben lebegő testet.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az eseményt, és közölte, hogy jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit. Az előzetes információk szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel a tragédiával kapcsolatban. A rendőrség további részleteket nem közölt az ügyben.

Nem hivatalos források szerint felmerült a lehetőség, hogy a fiatal férfi saját életét vetette véget. A helyiek között is ez a vélekedés terjedt el, de a rendőrség ezt a feltételezést nem erősítette meg, így a nyomozás további részleteire várva marad a kérdés nyitott.

A tragikus események kapcsán fontos megemlíteni, hogy segítség mindig elérhető azok számára, akik krízishelyzetben vannak. A 116-123-as telefonszám ingyenesen hívható, és kríziskezelő szakemberek állnak rendelkezésre a hívók számára. További információkért és segítségért kérjük, olvassa el ezt az oldalt, vagy ha másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.