A Sztárban sztár All Stars versenyzőinek bejelentése

Szeptember elején dupla élő show-val tér vissza a képernyőkre a Sztárban sztár All Stars, ahol a korábbi évadok versenyzői mérik össze újra a tehetségüket. A TV2 augusztus 21-én egy sajtóeseményen hozta nyilvánosságra a résztvevők névsorát.

A Sztárban sztár All Stars egy újításnak számít a műsor történetében, amelyben a korábbi kilenc évad versenyzői közül 24-en térnek vissza a színpadra. A műsor szeptember 7-én és 8-án egy dupla élő show-val indul, és a nézők a következő hétvégén, szeptember 14-15-én is maratoni adásokra számíthatnak.

A női mezőnyben olyan ismert előadók szerepelnek, mint Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Opitz Barbi, Orsovai Reni, Cserpes Laura, Oláh Ibolya, Gubik Petra, Király Linda, Sári Évi, Völgyesi Gabi és Dallos Bogi. Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem versenyzőként tűnik fel, és érdekesség, hogy az egyik exével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral száll versenybe, aki korábban az énekesnő mentoráltja volt az RTL-en futó X-Faktorban.

A férfiak között Puskás-Dallos Peti, Péter Sramek, Zámbó Krisztián, Oláh Gergő, Kiss Ernő Zsolt, Hevesi Tamás, Szabó Ádám, Emílió, Pál Dénes, Vastag Tamás, Sipos Tomi és Trap kapitány, Molnár Tibor bizonyíthatnak újra. Puskás-Dallos Peti és felesége, Dallos Bogi is szerepelnek a műsorban, ami meglepetésként szolgálhat, hiszen korábban a konkurens RTL csatornával voltak szerződésben.

A zsűriben ismert arcok térnek vissza: Liptai Claudia és Hajós András, akik a produkció első szériáiban voltak jelen, valamint Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András, akik a 8. és 9. évadban ültek a zsűriben. Új szabályként a versenyzők ezúttal párbajozni is fognak. A műsorvezetői feladatokat Till Attila látja el, míg az online tartalmakért Szabó Zsófi felel.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója kiemelte, hogy a Sztárban sztár az egyik legsikeresebb televíziós brand a csatorna életében, és már évek óta tervezték az All Stars évad elindítását.

Az első adást szeptember 7-én tekinthetik meg a nézők.