Balázs Klári és Korda György Las Vegas-i álmai

Balázs Klári és Korda György, a magyar zenei élet két meghatározó alakja, a Budapest Parkban adott koncertjükön osztották meg a Fókusz stábja által készített interjúban, hogy miként képzelik el az életüket, ha egyszer visszavonulnak az aktív énekléstől.

Balázs Klári elárulta, hogy profi módon megtanult pókerezni, és felvetette, hogy ha már nem állnak színpadra, akkor Las Vegasba költözhetnének. Elképzelésük szerint délig aludnának, majd finom ebédet fogyasztanának, délután világhírű énekesek show-jait néznék meg, és este pókerversenyeken vennének részt egészen reggelig. Korda György azonban reménykedik abban, hogy a közönség szeretete még sokáig fenntartja őket a színpadon, és ha a Jóisten úgy rendelte, akár a színpadról is felmehet hozzá. Felesége azonban figyelmeztette, hogy ne mondjon ilyet, mert különben nem mer majd vele a színpadra lépni.

A páros már évtizedek óta áll a színpadon, és generációkon átívelően hatalmas népszerűségnek örvendenek. Az utóbbi időben a Korda-villából egy társasházba költöztek, de eddig nem árulták el, hogy terveznek-e egyáltalán visszavonulni. Korda György, aki 85 éves, nem tervez egyhamar visszavonulni, és korábban már beszélt arról, hogy örülne, ha 10 év múlva is felköszönthetnék őt, és addig is igyekszik a rajongóinak meghálálni azt a figyelmet és támogatást, amelyet az elmúlt évtizedekben kapott. Balázs Klári a kezdetektől fogva mellette áll, és szinte nincs is olyan dolog, amit ne együtt csinálnának. A házaspár viszont egyelőre nem gondolkodik a nyugdíjba vonuláson, de Korda György elárulta, hogy ha dönthetne, akkor azt szeretné, hogy a színpadon érje a vég.