Rejtélyes telefonhívás után eltűnt egy 13 éves lány Budapesten

Egy 13 éves lány, Miklós Amanda Leila eltűnt Budapesten, miután egy telefonhívást követően hirtelen megfordult és ismeretlen helyre távozott. A rendőrség nagy erőkkel keresi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Miklós Amanda Leila ügyében. A lány 2024. augusztus 25-én, vasárnap délután négy körül ment el a soroksári lakóhelyéről egy szomszédjával a közeli boltba. Hazafelé tartottak, amikor a lány egy telefonhívást követően hirtelen megfordult, és a szomszédját is otthagyva ismeretlen helyre távozott.

Leila körülbelül 179 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú lány. Eltűnésekor mellényt, szürke nadrágot, hosszú ujjú kékes-zöldes színű pólót és fekete cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a lány hollétével kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.