Új műsorok a Viasat3-on: Sváby András és Osváth Zsolt is képernyőre lép

Sváby András és Osváth Zsolt új műsorokkal jelentkeznek a Viasat3-on. Sváby lakóautós beszélgetős sorozata és Osváth Zsolt őszinte talkshow-ja mellett Kovács András Péter is saját műsorral debütál, és folytatódik a Dumaszínház is.

A Viasat3 őszi kínálatában több saját gyártású műsor is helyet kap. Sváby András, az ATV műsorvezetője "Útközben elmeséled" címmel indít 8 részes műsort, amelyben ismert embereket visz el lakóautóval, hogy két napot töltsenek el együtt kütyü nélkül. A műsorban olyan vendégekkel kirándul majd, mint Rubint Réka, Kajdi Csaba "Cyla", Szabó Győző és Szilágyi Liliána. Az Ufa Magyarország gyártásában készülő heti produkció a road movie és a talkshow ötvözete, ahol a műsorvezető és vendége útnak indulnak egy lakóautóval, hogy két teljes napot töltsenek el együtt. Azt ígérik, hogy mind a 8 epizódban egy-egy életutat és a vendégek számára fontos mérföldköveket ismerhetünk meg.

Sváby András szerint a két különböző csatornán futó műsora egymással nem konkurál majd, hiszen eltérő célcsoportról és eltérő jellegű műsorokról van szó. A Média1 szerint az Útközben elmeséleddel a műsorvezető egyébként egy viszonylag nagy stábra bízza rá magát: a helyszínekre körülbelül 12 fő kíséri őket, de további emberek foglalkoznak a műsor elő- és utómunkájával.

Osváth Zsolt "Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal" című műsorában két ismert és két civil vendéggel beszélget majd aktuális kérdésekről. A műsor a ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapul, és a 318 productions gyártásában készül. Ősszel debütál a csatornán az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal című late night show is, amely a tartalomgyártó ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapszik.

Kovács András Péter "KAPóra" című műsorában sztárvendégeket és közeli barátaikat látja vendégül, a beszélgetéseket interaktív játékok is színesítik. A műsorban olyan sztárok tűnnek fel, mint Bereczki Zoltán, Fluor Tomi és Diaz, Gianni Annoni, Peller Anna és Peller Mariann.

A Dumaszínház 2. évada augusztus 30-tól folytatódik, ahol a nézők kedvenc humoristáikat láthatják új önálló estekkel. Az évadban többek között Aranyosi Péter, Ács Fruzsina, Dombóvári István, Elek Péter, Fehér Boldizsár, Feiszt Viktor, Janklovics Péter, Kőhalmi Zoltán, Noé Bex, Török Ádám, Said Dániel és Szabó Balázs Máté lép színpadra.

Az új műsorok mellett a Viasat3 ősszel több új görög drámasorozatot, az amerikai Seal Team és a S.W.A.T. – Különleges egység 7. évadát is műsorra tűzi. Az "Adom a napom" 4. évada már elindult, Geszti Péter vendégei között Thuróczy Szabolcs, Radics Gigi, Kiss Ádám, Majka és Tilla is szerepelnek.