Ifjabb Schobert Norbert a Megasztárban indul

Meglepetés a zenei világban: ifj. Schobert Norbert, az ismert üzletember Schobert Norbert és fitneszguru Rubint Réka középső gyermeke, a Megasztár tehetségkutató műsorban mutatkozik be. A 19 éves fiatalember, aki korábban a Farm VIP harmadik évadát is megnyerte, most a színpadi karrierjét szeretné elindítani a TV2-n ősszel újra képernyőre kerülő versenyben.

Ifjabb Schobert Norbert már kiskorától énekel, de csak az utóbbi időben kezdett el énektanárhoz járni, és bár eddig főként otthon, magának énekelt, néha már színpadra is állt édesanyja táborában. A fiatal tehetség a blues, a gospel és a rock and roll műfaját részesíti előnyben, és ezek a régebbi zenék tükrözik zenei ízlését.

A TV2 sajtóosztálya megerősítette, hogy ifj. Schobert Norbert a Megasztárban fog debütálni, és hogy milyen sikerrel jár a versenyben, az hamarosan kiderül. A fiatalember elmondása szerint egy ideje már foglalkoztatja a gondolat, hogy kipróbálja magát a színpadon, és most érezte eljöttnek az időt, hogy meg is tegye ezt a lépést.

A tehetségkutatóban való részvétel egyben azt is jelenti számára, hogy egy picit kilép a szülei árnyékából. Az elmúlt években már többféle műsorban is megmutatta, hogy mennyiféle tehetség rejlik benne, és még a Magyar Honvédség kötelékébe is belépett. A döntéseibe egyre kevésbé vonja be híres szüleit, de tanácsaikat elfogadja, édesanyja például azt tanácsolta neki, hogy legyen önmaga.

Ifjabb Schobert Norbert a Megasztár zsűrijének véleményére is kíváncsi, de arról, hogy milyen sikerrel járt a versenyben, nem kívánt nyilatkozni. Az viszont biztos, hogy a Megasztár zsűritagjai között olyan neves előadók ülnek majd, mint Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs. A fiatal tehetség elmondta, hogy a közönségnek szeretné átadni azt, amit ő érez, amikor énekel, és kíváncsi volt a zsűri véleményére is.