Komoly balesetek zavarták a forgalmat az M7-es autópályán

Teljes útzár van érvényben az M7-es autópályán Budapest felé a Szegerdői pihenőhely kijáratánál, ahol egy kamion keresztbe fordult az úton, és elzárja a Budapest felé vezető sávokat a 178-as kilométernél. A baleset következtében a forgalom teljesen leállt, és a helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. A kamion sofőrje rosszullét következtében vesztette életét, és nem a baleset miatt halt meg.

A baleset miatt kialakult torlódás jelentős, és az érintett útszakaszon a forgalom álló helyzetben van. Az M7-es autópálya mellett több más autópályán is komoly közlekedési fennakadásokat okoznak balesetek. Az M1-es autópályán Biatorbágy és Győr közelében 3-4 kilométeres dugók alakultak ki balesetek miatt, az M5-ös autópályán szintén akadályoztatások vannak, és a 37-es főút Sátoraljaújhely közelében teljesen lezárásra került egy autó és egy kisbusz ütközése miatt a 74-es kilométernél, ahol a forgalmat helyi utakra terelik.

Egy másik, az M1-es autópályán történt balesetről is érkeztek hírek, ahol Budaörs felé 12:40-kor öt autó ütközött össze tisztázatlan körülmények között. A balesetben négy személy, köztük két felnőtt és két gyermek sérült meg, akiket kórházba szállítottak. A helyszínelés idején a forgalom az autópálya külső és vészsávjában halad, körülbelül 2 kilométeres torlódással.

Budaörsön egy másik tragikus esemény is történt, ahol a Gyár utcában hajnalban egy személykocsi árokba hajtott az ipari parknál. Az autó a tetejére borult és a fák közé csapódott, ami következtében két fiatal életét vesztette, egy harmadik személyt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.