Súlyos égési sérüléseket szenvedett a Slipknot tagja, Sid Wilson

A Slipknot zenekar lemezlovasa, Sid Wilson közösségi oldalán jelentette be, hogy égési sérüléseket szenvedett a farmján történt robbanás következtében. A zenész kórházi ellátásra szorult, de a turnézásról nem mond le.

Sid Wilson, a Slipknot együttes tagja súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután egy tábortűz felrobbant a farmján. A 47 éves zenész Instagram-oldalán számolt be a történtekről, ahol több felvételt is közzétett a kórházi ágyról. A videókban elmondta, hogy az orra előtt történt a robbanás, és bár voltak súlyos égési sérülései az arcon és a karokon, meg fog gyógyulni.

Wilson a kórházi kezelésről szóló bejegyzéseiben megmutatta megperzselődött szemöldökét és bajuszát, valamint a felhólyagosodott száját és karjait. Hozzátette, hogy röntgenfelvételt készítettek a mellkasáról, hogy ellenőrizzék, nem lélegezte-e be a forró levegőt a tűz miatt. Egyik ápoló rá is szólt a kórházban: „Rakja már el azt a rohadt telefont!”.

A zenész leszögezte, hogy nem hagyja ki a Slipknot következő fellépését az oklahomai Rocklahoma fesztiválon. Egy másik videóban rajongóit azzal nyugtatta meg, hogy egy speciális intézménybe szállítják, ahol a lehető legjobb kezekben lesz.

Wilson barátnője, Kelly Osbourne is megszólalt az esettel kapcsolatban, azt állítva, hogy kedvese szó szerint felgyújtotta magát. A Slipknot együttes is kiadott egy közleményt, amelyben megerősítették, hogy Wilson balesetet szenvedett, és égési sérüléseket kapott a testén, de a családjával lábadozik, és csatlakozni fog a zenekarhoz a közelgő koncerten.

Wilson a baleset részleteiről is beszámolt, elmondva, hogy a robbanást egy máglya maradványai okozták, amit az előző este rakott meg. A zenész viccelődve hozzátette, hogy úgy döntött, leborotválja a bajuszát, mielőtt a kórházba ment. A sérülések ellenére Wilson megnyugtatta rajongóit, hogy mindent megtesz a gyors felépülése érdekében, hogy szeptemberben már csatlakozhasson a zenekarhoz a turnén.

"Mindenki legyen nagyon óvatos odakint, amikor a tűzzel szórakozik" – figyelmeztetett Wilson, aki már otthon lábadozik, és kuncogva beszélt a történtekről. A zenész hozzátette, hogy „Azt hiszem, allergiás vagyok a tűzre”, amit egy élő közvetítésben osztott meg rajongóival.