Chris Hemsworth dobtudását Ed Sheeran koncertjén mutatta be

Chris Hemsworth, a Thor sztárja, meglepetésszerűen csatlakozott Ed Sheeranhoz egy koncerten, ahol a közönség előtt mutatta be dobtudását.

Ed Sheeran augusztus 24-i bukaresti koncertjén váratlanul színpadra lépett Chris Hemsworth, aki a népszerű énekes Thinking Out Loud című dalát nemcsak elkezdte dobolni, hanem végig is dobolt a világsztárral. A világhírű színész a National Geographic és a Disney+ készülő sorozata, a Határtalanul Chris Hemsworth-szel (Limitless With Chris Hemsworth) kapcsán tartózkodott a városban, és kihasználta az alkalmat, hogy csatlakozzon Sheeranhez. Hemsworth ezzel mintegy 70 ezer néző előtt mutathatta be, mit tanult a vörös hajú sztártól.

A közönség kezdetben nem tudott arról, hogy a Thor sztárja is az énekes mellett zenél. Sheeran egy Instagram-bejegyzésben osztott meg egy videót, amelyben elárulta, hogy Hemsworth múlt decemberben kereste meg őt egy dokumentumfilm kapcsán, amely a kognitív egészségről és a hangszertanulás előnyeiről szól. Az énekes elmondta, hogy Hemsworth meglátogatta őt, megtanult dobolni, és most színpadra lépett 70 ezer ember előtt.

A koncerten Hemsworth ütemesen játszott a színpadon, és Sheeran arra kérte a közönséget, hogy adjanak egy kis zajt a színésznek, amit a jelenlévők örömmel teljesítettek.

A 41 éves ausztrál színész-producer a Határtalanul Chris Hemsworth-szel című sorozatban a hosszú élet titkát és az emberi test teljesítőképességének határait kutatja. Hemsworth számára ez a személyes küldetés nemcsak a testi határok feltérképezését jelenti, hanem azt is, hogy megtanuljuk, miként élhetünk jól és hosszabban. A sorozat várhatóan 2025-ben fog debütálni.

Ed Sheeran jelenleg a +–=÷×, azaz Mathematics Tour nevű negyedik koncertkörútjával járja a világot, és a turné a következő állomásokon folytatódik: Bulgária, Ciprus és Brazília.