Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke megszületett

Justin Bieber közösségi oldalán jelentette be, hogy felesége, Hailey Bieber életet adott első közös gyermeküknek, egy kisfiúnak, akit Jack Blues Biebernek neveztek el.

Justin Bieber örömhírrel szolgált rajongóinak: megszületett az első gyermeke, akit feleségével, Hailey Bieberrel már régóta vártak. A híresség nem titkolózott, és a közösségi oldalán keresztül osztotta meg a csöppség nevét és nemét. A modell egy kisfiúnak adott életet, akit Jack Blues nevet választottak számára.

Az énekes a következő szavakkal köszöntötte újszülött fiát a világba: "Isten hozott itthon, Jack Blues Bieber" – írta a fotóhoz, amelyen a baba pici lába látható egy takaróba bugyolálva. A bejegyzés közzétételét követően 4 órával már több mint 7,6 millióan kedvelték a fotót. Justin és Hailey Bieber fél évig tartották titokban, hogy babát várnak, és a bulvársajtó már 2022 végén találgatta Hailey terhességét, de akkor még cáfolta az erről szóló hírt. A boldog hírt a rajongók is nagy örömmel fogadták, amint az a közösségi médiában megosztott bejegyzés lájkjainak számából is látszik.

A pár májusban egy Hailey Bieberről készült terhesfotóval jelentette be a család bővülését. A kommentben gratulálók között olyan hírességek vannak, mint Katy Perry, Lewis Hamilton és Kylie Jenner. Az énekes és a modell 2018-ban egy titkos ceremónián házasodott össze. Hailey Bieber Hailey, Stephen Baldwin színész lánya és Alec, William, valamint Daniel Baldwin színészek unokahúga.

Justin Bieber tavaly 200 millió dollárért (több mint 70 milliárd forint) eladta komplett zenei életműve közzétételi és felvételi jogait, az üzlet 290 darab 2021 előtt publikált dalát érinti. Nem sokkal később a teljes 2023-as világ körüli turnéját lemondta.