Judy és Krisztián szerelmi története

Az énekesnő, Judy és párja, Krisztián egy közös interjúban meséltek arról, hogyan ismerkedtek meg és alakult ki közöttük a szerelem.

Judy és Krisztián először 5-6 évvel ezelőtt találkoztak, amikor Krisztián egy ruhaboltban dolgozott kereskedelmi vezetőként, ahol Judy gyakran vásárolt, és később az üzlettel együttműködést is kötött. Az énekesnő elárulta, hogy egy idő után úgy döntött, kevesebbet jár az üzletbe, és inkább stylistja segítségét kérte a ruhaválogatásban, mert úgy érezte, hogy a boltban dolgozó Krisztiánnal olyan jól kijönnek, hogy ebből akár szerelem is lehet, ráadásul mindketten foglaltak voltak akkoriban.

Judy a házasságának hanyatlásáról is beszélt, amikor már úgy érezte, nincs megoldás a problémákra, és az embernek vissza kell kapnia azokat az érzéseket, amik hiányoznak. Az énekesnő szerint először neki tetszett meg Krisztián, és kezdetben csak baráti programokat szerveztek, amelyeken gyakran részt vett Judy lánya, Maja is. A kapcsolatuk mélyülését telefonbeszélgetések és üzenetváltások segítették elő, egy alkalommal hét órán át beszélgettek megállás nélkül.

Judy elmesélte, hogy kis híján a lánya, Maja hozta össze őket, amikor egy autóút során a kislány arra kérte Krisztiánt, hogy csókolja meg anyját, mert úgy vélte, hogy az énekesnő tetszik a férfinak. A pár most már közel két éve költözött össze, és bár a házasságról nem esett szó, Maja nagyon szeretne kistestvért, Judy pedig korábban beszélt arról, hogy 50-hez közelítve is reméli, hogy lehet még közös gyerekük Krisztiánnal.

Judy még néha lelkiismeretfurdalást érez amiatt, hogy elvált, de Maja jól érzi magát az új helyzetben, és Krisztián remekül kijön a kislánnyal, így gyakran kettesben is programokat szerveznek. A szerelmesek kezdetben igyekeztek titokban tartani kapcsolatukat Maja előtt, de a fiatal hamar átlátott a szitán. A pár most már közel két éve él együtt, és úgy érzik, egyre jobban összecsiszolódnak, ezért a jövőjüket is egymás oldalán képzelik el.