Aurora Ann növekedését mutatta be Nagy Viktória Zoé

Május végén jött világra Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya, Aurora Ann, aki a jövő héten tölti be a három hónapot. A büszke szülők már több képet és videót is megosztottak a közösségi médiában, amelyeken bemutatják, hogyan nő bele kislányuk a neki vásárolt babaruhákba.

Nagy Viktória Zoé egy aranyos videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben először egy kisbaba ruhát tart a kezében, majd a következő jelenetben már a gyermekét ringatja. A videóhoz fűzött angol nyelvű feliratban a "Bent 🤰🏼 és kint 👶🏼" szavakat használta, utalva arra, hogy milyen gyorsan nőnek a babák. A kis Aurora megszólalásig hasonlít az édesapjára, de az édesanyja báját is örökölte.

A fitneszbajnok és edző, Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé nemrégiben az esküvői terveikről is beszámoltak. Tusup elmondta, hogy még nincs konkrét időpontjuk, de az biztos, hogy a nagy nap minden részlete a menyasszony kívánságai szerint fog alakulni. A pár kapcsolata olyan gyorsan komolyra fordult, hogy 2023 őszén már el is jegyezték egymást.

Shane Tusup szerelme, Nagy Viktória Zoé úszik az anya szerepben, amit a kedvese is észre vett rajta, sőt, le is szögezte: ő a tökéletes édesanya. Az újdonsült apuka nem is kívánhatna jobbat, amit most ismét bebizonyított a szőke szépség. "A kislányunk megszépíti a mindennapjainkat, ha csak rám mosolyog, minden probléma elszáll. Egyre többet reagál a dolgokra, ezáltal egyre többet kommunikálunk, jobban kötődünk egymáshoz. Nagyon jó baba, éjszaka nem igazán kel fel, de ha csak megmoccan, azonnal felriadok én is. Az anyukája is csodálatos, Viktória mindent kézben tart és könnyedén veszi az egészet. A tökéletes anyuka" - áradozott a menyasszonyáról Shane nemrégiben a lapunknak. Az imádnivaló felvételt látva Shane ennyit fűzött hozzá: "A legszerencsésebb férfi vagyok a világon".