Netflix áremelkedés szeptembertől

A Netflix felhasználói közelmúltban kaptak értesítést a szolgáltatások szeptemberi drágulásáról. A standard előfizetési díj 3490 forintról 3990 forintra nő, míg az alapcsomag ára 2490 forintról 2890 forintra, a premium csomagé pedig 4490 forintról 5090 forintra emelkedik.

A Pénzcentrum észrevételei szerint a Netflix szeptember közepétől emeli az előfizetési díjakat. A felhasználók egy köremailben kaptak tájékoztatást arról, hogy szeptember 19-től a standard előfizetésért 3490 forint helyett 3990 forintot kell majd fizetniük. Ezzel a csomaggal továbbra is két eszközön használható a szolgáltatás, HD minőségű streamelés és letöltés mellett, és a regisztrációhoz két profil tartozik.

Az alap, azaz basic csomag ára a Netflix honlapja szerint nem változik, továbbra is 2490 forint havonta. Ez a csomag egy eszközön biztosít korlátlan hozzáférést a filmekhez és sorozatokhoz, bár nem HD/ultra HD minőségben, és a regisztrációhoz egy profil tartozik. A premium csomagért szeptembertől már 5090 forintot kell fizetni, amely lehetővé teszi négy eszközön történő streamelést és/vagy letöltést ultra HD minőségben, és a regisztrációhoz négy profil tartozik. Azonban az szerint a prémium előfizetés már 6 eszközön használható, és legfeljebb 2 vendégfelhasználó adható hozzá 1190 forintért.

Az új ügyfelek számára továbbra is elérhető az egy hónapos ingyenes próbaidőszak. Ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, a próbaidő végén ingyenesen visszamondható a Netflix előfizetés. Ellenben, ha úgy döntünk, hogy megtartjuk a szolgáltatást, a Netflix automatikusan, a hónap első napjaiban levonja a bankszámlánkról a választott előfizetési csomaghoz tartozó havidíjat.