Robert De Niro vakmerő ugrása 81 évesen

Robert De Niro, a hollywoodi színészlegenda, nemrégiben ünnepelte 81. születésnapját, és ezt egy merész ugrással tette emlékezetessé, amikor is egy jachtról a tengerbe vetette magát.

Augusztus 17-én töltötte be 81. életévét Robert De Niro, aki a jeles napot családjával együtt egy jachton töltötte. Legidősebb lánya, Drena De Niro, Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen édesapja körülbelül 11 méter magasból ugrál a vízbe. A felvételen hallható, hogy Drena meglepődött apja vakmerőségén, amikor a Casino sztárja nem tökéletesen érkezett a vízbe, hanem háttal csobbant bele.

Drena De Niro a videó mellett régi családi fotókat is megosztott, melyeken édesapja a tavaly nyáron elhunyt unokájával, Leandro De Niro-Rodriguezzel látható. A felvételen Drena kiáltása hallatszik:

Annyira őrült vagy! Ó, istenem! Ó, istenem! Jól vagy?

Mire a vízből felbukkanó De Niro vidáman válaszolt, hogy minden rendben van vele. A Page Six által is kiemelt eseményen Drena így kiáltott apja után:

Annyira őrült! Ó, istenem! Ó Istenem! Jól vagy?

Ez a vakmerő cselekedet is bizonyítja, hogy Robert De Niro szellemisége és energiája még mindig fiatalos, és képes meglepetést okozni még a saját családjának is. Az Instagramon megosztott bejegyzés így nem csak egy születésnapi köszöntő volt, hanem egy olyan pillanat megörökítése is, amely bemutatja a színész örökifjú természetét.

Elvesztette szeretett unokáját

Ahogyan azt megírtuk, Drena De Niro 19 éves fia tavaly nyáron tragikus hirtelenséggel elhunyt. A színészlegenda akkor így nyilatkozott a tragédia kapcsán:

Mélyen elszomorított szeretett unokám, Leo halála. Nagyon köszönjük a részvétnyilvánításokat, de most arra kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben családunk gyászát ebben a nehéz időben.

A tinédzser holttestét egy széken ülve találták meg egy, a New York-i Wall Streeten található lakásban. Egy rendőrségi forrás a Daily Mailnek akkor azt mondta, a holttest közelében ismeretlen eredetű fehér port találták, illetve semmi nyoma nem volt külső traumának.