Alekosz és Varsányi Réka közötti botrány: vádak és ellenállás

Alekosz, a ValóVilág győztese és Varsányi Réka közötti konfliktus újabb szintre lépett, miután a férfi közösségi oldalán válaszolt Réka vádjaira, és a nő is azonnal reagált az őt ért vádakra.

Alekosz, aki a ValóVilág negyedik szériájának győztese, és Varsányi Réka, akivel együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben, közötti viszony már egy ideje feszült. Alekosz korábban kijelentette, hogy baráti kapcsolatban állnak, de a műsorban több heves vita is kirobbant közöttük. A konfliktus a múlt héten éleződött ki, amikor Alekosz egy közösségi média bejegyzésben reagált egy háttérmunkás által szivárogtatott információkra, amire Réka válaszolt azzal, hogy Alekosz bántalmazta őt.

Alekosz ezt követően egy hosszú bejegyzésben írta le a kapcsolatuk részleteit, és azt állította, hogy Réka többször is megütötte őt egy születésnapi bulin, és hogy a rendőrség megállapította, bántalmazás nem történt. A férfi azt is hozzátette, hogy ha Réka továbbra is bántalmazással vádolja, akkor bíróság elé viszi az ügyet.

Varsányi Réka gyorsan reagált Alekosz állításaira, és közösségi oldalán azt írta, hogy ő fogja feljelenteni Alekoszt. Réka azt állítja, hogy sérülései voltak, amiket Alekosz okozott, és hogy a férfi bántalmazó. Hozzátette, hogy kész a pereskedésre, és hogy nem hagyja, hogy Alekosz megsértse a becsületét.

A közösségi médiában zajló vita mindkét fél részéről kemény vádakat és ellenállást mutat, és úgy tűnik, hogy a konfliktus még nem ért véget. Réka egy korábbi bejegyzésében azt állította, hogy Alekosz bántalmazta őt, és két hétig tartott, míg a sérülései meggyógyultak. Azt is hozzáfűzte, hogy a szomszédját kérte segítségért, de az nem mer vele ujjat húzni. Alekosz állítása szerint Réka részegen tovább ücsörgött a ház előtti árokpartban és válogatott trágárságokat kiabált befelé a házba.

Alekosz a közösségi oldalán azt írta, hogy „Megbeszéltem az ügyvédemmel és úgy döntöttünk, ha v. réka (direkt kisbetűkkel írva a név – a szerk.) még egyszer bántalmazással, abúzussal vádol meg, bíróság elé viszem az ügyet. Teljesen abszurd, hogy egy régi barát – akivel egykoron barátként! szerettük egymást, csak azért, mert szerelme viszonzásra nem talált, ő ilyen aljas eszközökhöz folyamodjék. Döbbenet!”. Réka válaszában azt írta, hogy „Győzzön az igazság. A becsületemet nem sérted meg többet!”.