Kulcsár Edina és a négygyermekes anyaság kihívásai

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és férje, G.w.M. augusztus elején jelentették be, hogy megszületett második közös gyermekük, Dion, így most már négy gyermeket nevelnek. Edina megosztotta követőivel, hogy milyen kihívásokkal jár a négygyermekes anyaság, és hogyan érzi magát a negyedik császármetszés után.

Kulcsár Edina és G.w.M. közösségi oldalaikon számoltak be arról, hogy családjuk kisfiúval bővült. Az influenszer az Instagramon tartott egy kérdezz-feleleket, ahol elárulta, hogy még szoknia kell a négygyermekes anyaság szerepét. Azt hitte, nem lesz sokkal nehezebb, mint három gyermekkel, de beismerte, hogy vannak kihívások.

Edina elmondta, hogy az első két gyermekénél még számolta, hányszor kel fel éjszaka, de mára már felhagyott ezzel a szokásával. Azt is hozzátette, hogy olyan mélyen alszik, hogy szinte észre sem veszi, ha felkel, és csak reggelre jön rá, hogy több pelenkát is kicserélt. "Ma reggelre úgy keltem, hogy négy koszos pelenka volt a földön, amiből csak két cserére emlékszem" – mondta Edina, aki már nem is számolja, hányszor ébred meg az éjszaka.

A negyedik császármetszés utáni felépülésről is beszélt, amelytől előzetesen nagyon tartott, mivel sokan mondták neki, hogy ez lesz a legnehezebb. Azonban végül úgy érezte, ezt a műtétet viselte a legjobban. Szülés után két nappal már haza is térhettek, és bár a családja azt tervezte, hogy pihen és fekszik egész nap, ő inkább az otthoni teendőit végezte. "Fájdalom ide vagy oda, jobban esett, hogy haladok a dolgaimmal, minthogy feküdjek" – idézte szavait a 24.hu.

Kulcsár Edina hangsúlyozta, hogy Dion születése óta minden megváltozott, és sokkal szervezettebben kell a napjait kialakítania. Szeptembertől még több mindenre kell majd figyelnie, de bízik a családja segítségében, hogy minden jól menjen.