Alison Brie és Dave Franco Budapesten

Alison Brie és férje, Dave Franco romantikus pillanatokat élveznek Budapesten, ahol a színésznő egy utcai hegedűművész játékára táncolt a Halászbástyánál.

Alison Brie a közösségi médián keresztül osztott meg egy videót, amelyen a Halászbástyánál táncol egy utcai zenész hegedűjátékára. A felvételt Instagram-oldalán tette közzé, ahol megjegyezte, hogy ez volt az egyik legjobb napja Budapesten. A színésznő férjével, Dave Francóval is megörökítette a fővárosban töltött időt, aki valószínűleg a Szemfényvesztők 3 forgatása miatt tartózkodik Magyarországon.

A Szemfényvesztők harmadik részének forgatása jelenleg zajlik Budapesten, Ruben Fleischer rendezésében. Dave Franco a filmben Jack Wilder szerepében tér vissza, és a forgatási szünetekben romantikázott gyönyörű kedvesével a Halászbástyánál. A produkció miatt számos híresség érkezhet még a magyar fővárosba, köztük Daniel Radcliffe, Woody Harrelson és Morgan Freeman is.

Brie posztja alapján a sztárpár a Bazilikát, a Lánchidat és a Halászbástyát is megnézte, közösen söröztek egyet, végül pedig egy utcai hegedűs játékára perdült táncra. Nem árt hát nyitott szemmel járnunk-kelnünk a belvárosban, hiszen Francóék mellett a filmsorozat többi szereplőjébe, például Morgan Freemanbe, Isla Fisherbe, Mark Ruffalóba, Jesse Einbergbe, Woody Harrelsonba, Daniel Radcliffbe vagy Lizzy Caplanbe is belefuthatunk.