Rendőri intézkedés L.L. Junior és Dárdai Blanka lakásánál

Dárdai Blanka rendőrt hívott L.L. Juniorra, miután állítólag dulakodás történt közöttük. A Budapesti Rendőr-főkapitányság magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást az esettel kapcsolatban.

Szombat hajnalban rendőri beavatkozásra került sor L.L. Junior és volt barátnője, Dárdai Blanka lakásánál, ahol a helyiek szerint dulakodás történt a két előadó között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a XIII. kerületi Pozsonyi utcában történt eset után eljárás indult, de gyanúsítotti kihallgatás még nem történt, és személyi sérülés sem keletkezett.

A Story magazin információi szerint a művészpár kutyasétáltatásból tért haza, amikor a veszekedés kirobbant, és L.L. Junior feldúltan hagyta el a házat. Egy szomszéd elmondása alapján a rendőrséget a "szegény lány", vagyis Dárdai Blanka hívta ki.

A 25 éves énekesnő és a 43 éves rapper közel két évig voltak együtt, de a kapcsolatukat nemrégiben lezárták. Dárdai Blanka az Instagramon erősítette meg a szakítást, ahol azt írta: "Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni".

A volt pár a TV2 Ázsia Expressz című műsorának ötödik évadában is szerepelni fog, amelyet már leforgattak, de csak szeptember 1-től kerül adásba. Korábban terjedtek hírek arról is, hogy L.L. Junior agresszíven viselkedett Dárdai Blankával a műsor forgatása alatt.

L.L. Junior tagadja, hogy tudna bármiféle rendőrségi intézkedésről vagy eljárásról ellenében. "Nem tudok semmiféle rendőrségi intézkedésről, és fogalmam sincs, mi ez az ügy. Majd munkanapon, az ügyvédemmel együtt utánajárok, miről van szó, de nem tudok róla, hogy eljárás folyna ellenem" – mondta a rapper a Blikk megkeresésére. Dárdai Blanka nem kívánt nyilatkozni az incidenssel kapcsolatban.

Egyelőre egyik előadó sem reagált a közösségi oldalain az esettel kapcsolatos hírekre.