Tóth Vera őszinte vallomása

Tóth Vera énekesnő megosztotta követőivel, hogy régóta szeretne anya lenni, de ez évek óta nem jön össze.

Az Instagramon és Facebookon is nyíltan beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban mennyire túlhajtotta magát, ami komoly fizikai tünetekhez vezetett. Elmondása szerint másfél éve fura rosszullétekkel küzd, és egy tavaszi éjszakán a sürgősségin kellett szembenéznie az életmódja következményeivel. Tóth Vera azt írja, hogy a teljesítménykényszer miatt olyan mélypontra jutott, hogy a televíziós munkák is elmaradoztak, és ezek a gondolatok olyan szinten uralták, hogy fizikailag is megmutatkoztak a problémák: néha az autópályán kellett félreállnia 150-es pulzussal és szédüléssel, máskor pedig felkelni sem tudott.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a nehézségek között szerepet játszott a COVID-19 járvány okozta bizonytalanság és a vállalkozások, karrier építése miatti stressz is. Tóth Vera szerint a jó és termékeny éveit arra használta fel, hogy helyrehozza az életét, ami közben komoly egészségügyi problémákat okozott magának.

A nehéz időszak után az énekesnő úgy döntött, hogy a nyáron minimalizálja a munkát, és inkább a saját egészségére és jólétére koncentrál. Ezt a döntést szigorú életmódváltás és stresszmenedzsment előzte meg, amelynek eredményeként jelentős változáson ment keresztül. Tóth Vera büszke arra, hogy képes volt tartani a szigorú, kilengésmentes napokat, és bár még nincs vége a folyamatnak, hihetetlen fejlődést ért el.

A nyáron szinte teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, és sokáig nem lehetett tudni az okait. Szerdán azonban egy terjedelmes Instagram-bejegyzésben lerántotta a leplet eltűnése okairól, és megosztotta követőivel, hogy miért döntöttek úgy – az orvosaival közösen –, hogy ezt a nyarat a pihenésre és a feltöltődésre fordítja. Az énekesnő azzal kezdte posztját, hogy az árnyoldalakról azért beszél ritkábban a közönsége előtt, mert akkor sebezhetőbbnek és támadhatóbbnak érzi magát, és a társadalom néha extra kegyetlenül bánik a másikkal. Tóth Vera a poszt végén összegezte, hogy bár sok lemondással és nehézséggel járt az életmódváltás, de „lám, így is lehet élni!”. „Azt hiszem most nőttem fel igazán és remélem majd más is merít erőt belőle” – zárta gondolatait.