Kylie Minogue-nak készült meglepetés a Szigeten Merő Pétertől

A Sziget Fesztivál első napjának fő fellépője, Kylie Minogue egy különleges ajándékban részesül majd, Merő Péter divattervezőtől, aki egy saját tervezésű ruhát készített számára.

A 30. Sziget Fesztivál kezdetével Budapest Óbudai-szigete csillámba és flitterekbe öltözik, ahol a résztvevők a legextrémebb ruháikat viselhetik, önkifejezésüknek és szórakozásuknak teret adva. Merő Péter, aki maga is a divat világának elismert alakja és a Next Top Model Hungary zsűritagja, nagy rajongója az ausztrál popdívának, és egy olyan ruhadarabot készített neki, amelyet Kylie stílusának inspirációjára tervezett.

A divattervező elárulta, hogy a ruhát Kylie Minogue öltözőjébe helyezték, hogy meglepetésként találkozhasson vele. Merő Péter nem titkolja, hogy örülne, ha az énekesnő a színpadon is viselné az ajándékot, de már az is boldogsággal tölti el, hogy a ruhát eljuttatták hozzá. A tervező a méreteket Kylie ismert magasságából kiindulva igazította, mivel a sztárok nyilvános méretei gyakran nem pontosak.

A divattervező korábban olyan hírességeknek készített ruhákat, mint Várkonyi Andrea, Palvin Barbara, Ördög Nóra, Lékai Kiss-Ramóna és Sydney van den Bosch, és most Kylie Minogue-nak is szeretett volna kedveskedni egy alkotással. A ruha egy fukszia színű, metál fényű flitter miniruha, amelyet egy kabátkával egészített ki, és áttetsző kivágásokkal díszített a derék vonalán, valamint egy apró sliccel a szoknyarészén, hogy kiemelje az énekesnő gyönyörű lábait. Merő Péter a ruháról elmondta, hogy monokolor kialakítású, mivel Kylie szereti, ha minden ugyanolyan színű, ezért ez is fontos szempont volt a tervezésnél.

Kylie Minogue a Blikk információi szerint élvezi a budapesti tartózkodását, és a hétvégén inkognitóban járta a belvárost, hogy felfedezze azt. Egy szerencsés rajongónak még közös fotózásra is sikerült rávennie az énekesnőt. Merő Péter izgatottan várja a koncertet, hiszen bár rajongója Kylie-nak, élőben még sosem látta. Az énekesnő szerda este lép fel a Sziget Fesztivál nagyszínpadán, ahol már ötödik évtizede tartó pályafutását ünnepli. A ruhát a Blikk fotón is megmutatta, így a rajongók már előre láthatják, milyen különleges darabban lehet majd látni az énekesnőt, ha elfogadja a meglepetést.