Hujber Ferenc életmódváltásáról és jövőbeli terveiről beszélt

Hujber Ferenc színész, aki idén tölti be az ötvenedik életévét, jelentős változásokat hajtott végre az életmódjában és nagy terveket szövöget a jövőre nézve.

Hujber Ferenc a Reggeli vendégeként beszélt arról, hogy az ötvenedik születésnapja előtt elhatározta, hogy megszabadul minden negatív dologtól az életében. Elmondása szerint már évek óta nem használ drogokat, az alkoholt is teljesen mellőzi, még baráti körben sem fogyasztja. A dohányzást is abbahagyta, és most már csak a kávéfogyasztását szeretné lecserélni teára.

A színész kijelentette, hogy nem tervez levezetni, hanem ötvenévesen újra "felteszi az A oldalt", de már egy bölcsebb változatban. Hujber büszkén számolt be arról, hogy elképesztően jól érzi magát, és hogy a minőségre helyezi a hangsúlyt az élet minden területén, legyen szó gyereknevelésről, életformáról vagy az élet élvezetéről.

Hujber Ferenc azt is elárulta, hogy mostanra úgy érzi, sikerült leszámolnia a démonjaival és megtalálta a helyét a világban. Hét éve él élete szerelmével, Szőke Krisztinával, akivel közös gyermekük is született, és aki mellett szeretné leélni az életét. A gyerekei imádják, rendszeresen látogatják őket, és a volt párjával is kiváló a kapcsolata.

A színész és párja, Szőke Krisztina az ősszel kerülő Nyerő Páros című műsorban is szerepelni fognak együtt. Hujber Ferenc a pénzét is inkább minőségi dolgokra szeretné költeni, mint például egy profi japán séfkésre, amelyben nagy örömét leli.

Hosszú éveket töltött Londonban, de már nem érzi úgy, hogy feltétlenül visszamenne Angliába. A színész több lábon áll, egyszerre szinkronizál, játszik színházban, sorozatokban és filmekben is, ahol gyakran "lúzer" karaktereket alakít, amit kifejezetten élvez. „Nagyon szeretem ezeket a lúzer karaktereket játszani, és hála Istennek ez az egyik fő szerepköröm. Én vagy gonoszt játszok, vagy lúzert, és mivel ez egyrészt jól áll, másrészt azt mondják, hogy jó vagyok benne, a közönség ezt igazolja vissza, ezért én ezt imádom csinálni. Lubickolok” – mesélte Hujber, aki munkái révén annyi időt tud családjával, köztük lassan négyéves kisfiával tölteni, amennyit szeretne.

Hujber Ferenc úgy érzi, újrakezdheti az életét, és nem fél attól, hogy hamarosan betölti az ötvenedik életévét. A kerek évforduló apropóján újra szeretné definiálni önmagát, és elhatározta, hogy minőségi, komoly, ha kell, drága dolgokra költ, nem a mennyiségre teszi a hangsúlyt, mint eddig. Mindent egy magasabb szintre emel, legyen szó gyereknevelésről, az élet élvezetéről vagy éppen a mindennapi életéről.