Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nehéz időszakáról meséltek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, a Barátok közt egykori színészei, nehéz anyagi helyzetükről vallottak, amely majdnem a csőd szélére sodorta őket.

A színészházaspár a hot! magazinnak és a Borsnak is mesélt arról az időszakról, amikor devizahitelük miatt majdnem elvesztették otthonukat és csődbe mentek volna. Amikor életük közös tervezését kezdték, egy családi házban képzelték el a jövőt, de az anyagi helyzetük csak egy lepukkant ingatlan megvásárlását és felújítását tette lehetővé.

A felújítás során mindketten aktívan részt vettek a munkálatokban. Kinizsi Ottó az apjával együtt készítette a küszöböt, vakoltak és festettek, míg Deutsch Anita időnként a gyerekekkel a szüleihez költözött, hogy Ottó a befejezetlen házra vigyázhasson.

A színészházaspár elmondása szerint bár ismert sorozatsztárok voltak, nem úszták meg a svájcifrank-hitel visszafizetésének terheit. Végül az egyetlen megoldás az volt, hogy eladják a saját kezűleg felújított házukat, és egy kisebb ingatlanba költözzenek, hogy rendezni tudják adósságaikat. Majdnem csődbe mentek, és elvesztették a házukat, de az eladásból származó bevétellel tudták visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét.

Ezután albérletbe költöztek, ahol egy ötven négyzetméteres lakótelepi lakásban éltek négyen egy szobában. Bár kezdetben úgy gondolták, hogy ez borzasztó lesz, a gyerekek számára mégis ezekből az időkből maradtak meg a legszebb emlékek.

A házaspár két lányáról is megemlékeztek, akik már 19-, valamint 14 évesek, és nem igazán vannak lenyűgözve attól, hogy szüleik a Barátok közt című sorozatban szerepeltek. A kapcsolatukban is voltak mélypontok, és a válás szélére is sodródtak, de a 20. házassági évfordulójukat ünneplő pár végül sikerrel oldotta meg a problémáikat és helyrehozta házasságukat.