Azahriah meglepetéskoncertje a Fröccsteraszon

Azahriah, a 22 éves magyar szupersztár, váratlanul ingyenes koncertet adott kedden este a belvárosi Fröccsteraszon. A latin zenei esten a közönség tombolt, amikor a zenész csatlakozott az Unicumbia zenekarhoz, és együtt zenéltek.

Az eseményen a szórakozóhely teljesen megtelt, ahol a rajongók élvezhették a mini fesztiválhangulatot. Azahriah, azaz Baukó Attila, felkapta a gitárját és barátaival jammelgetett, ami kellemes meglepetést okozott a jelenlévőknek. Az Unicumbia zenekar, amely dél-amerikai zenét játszik, már a színpadon volt, amikor Azahriah csatlakozott hozzájuk, és a Blikk szerint az egyik tagjuk többször is zenélt már Azahriah koncertjein.

A koncertről korlátozott ideig elérhető videók is készültek, amelyeket a helyszín Instagram történetein osztottak meg. Az előadás laza hangulatban telt, Baukó Attila és zenésztársai közelről zenéltek a közönségnek, így még személyesebb élményt nyújtva a nézőknek. Az eseményről készült felvételek alapján a hangulat rendkívül felszabadult volt, és a közönség lelkesen fogadta a meglepetés koncertet.

Azahriah egyértelműen az ország kedvenc előadója, hiszen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legutóbbi összesítése szerint 80 millió lejátszással az országos előadói toplista első helyére jutott a Spotifyon. DESH-sel közösen pedig mintegy 56 millió lejátszással a 2. helyet is megszerezte idén. A YouTube éves hazai toplistáján is közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, míg itt DESH 121 milliós nézettséggel a második, T. Danny pedig 90 milliós lejátszással a harmadik helyre jutott fel. Azahriah Introvertált dala az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotifyon, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

Azahriah töretlen népszerűségét persze az idei évét meghatározó tripla stadionkoncertje is mutatja.