Szegedi Fecsó kihívta Molnár Áront a Sztárbox új évadára

Szegedi Fecsó bátorságot gyűjtve kihívta a Sztárbox férfi középsúly bajnokát, Molnár Áront egy összecsapásra, aki súlyos pénzügyi feltételekkel fogadta el a kihívást.

Molnár Áron, a Sztárbox előző évadának győztese, aki korábban Majkát és Sebestyén Balázst is kihívta egy meccsre, most Szegedi Fecsó kihívását fogadta el. Fecsó, aki a férfi nehézsúly középdöntőjéig jutott az előző évadban, Instagram-történetében jelentette be, hogy készen áll a mérkőzésre és lefogy 85 kilóra, hogy Áron súlycsoportjában megküzdjenek.

Molnár Áron válaszában pontosította, hogy a súlya valójában 80-81 kilogramm, de elfogadja a kihívást, mivel szereti a bokszot és izgalmasnak találja a megmérettetést Fecsóval. Azonban egy feltételt szabott: ha Fecsó nem éri el a megbeszélt súlyt, minden plusz kilogrammért egymillió forinttal kell támogatnia a Loupe Színházi Társulást, amely a független művészetet segíti. Áron kiemelte, hogy a fél kiló is számít, így például 85,5 kilogrammnál fél millió forintot kellene fizetnie Fecsónak.

A Sztárbox új évadában tehát várhatóan megvalósulhat a két harcos közötti küzdelem, amely nem csak a ringben, hanem a mérlegen is döntő jelentőségű lesz. A közönség már alig várja, hogy láthassa, vajon Szegedi Fecsó teljesíti-e a feltételeket, és milyen izgalmakat tartogat majd a két sztár összecsapása. Molnár Áron a kihívás elfogadását követően arra is kitért, hogy a mérkőzés négyszer két percig tart majd, és 14 unciás kesztyűben fognak bokszolni.