Szarvas Andi esküvői tervei: külföldi lagzi a költségek miatt?

Szarvas Andi, az egykori szépségkirálynő, aki a közelmúltban lett eljegyezve, megosztotta, hogy milyen dilemmákkal néz szembe az esküvőjének tervezésekor. A Miss World Hungary 2018 győztese elárulta, hogy bár régen egy nagyszabású, hercegnős lagziról álmodozott, mostanra anyagi megfontolások miatt egy külföldi, szűk családi esemény felé hajlik.

Szarvas Andi a Reggeli műsorban beszélt arról, hogy párja, Zsolt az olaszországi nyaralásuk során, egy esti séta alkalmával kérte meg a kezét, miután előzetesen engedélyt kapott az édesapjától. A lánykérés után nem sokkal, Andi a közösségi oldalán is megosztotta a hírt, hatalmas mosollyal az arcán és egy csillogó gyémántgyűrűvel a kezén, kiemelve, hogy már az első telefonbeszélgetés során érezték vőlegényével, hogy egymásnak vannak teremtve.

A boldog mennyasszony elmondta, hogy a gyűrű elkészítése közel hat jónapig tartott a legnagyobb titokban, és bár sejtette, hogy hamarosan eljön a lánykérés ideje, a Garda-tónál töltött nyaralás során bekövetkező lánykérés mégis meglepte. Szarvas Andi az esküvő időpontját illetően úgy véli, hogy a jövő nyár lenne az ideális, de az esemény elkapkodását szeretné elkerülni.

A költségekkel kapcsolatban Andi aggódik, és elismeri, hogy az esküvő megszervezése anyagilag nagyon megterhelő lehet. Ezen okból fontolgatja, hogy a nagy napot külföldön, például Thaiföldön tartsák meg, ahol a szállást ők állnák, a vendégek pedig a saját repülőjegyüket vásárolnák meg. Hozzátette, hogy Thaiföldön magyar szervező is rendelkezésre áll, így neki csak a ruháját kellene kivinnie. A thaiföldi esküvő anyagilag is jobban megérheti, hiszen egy jegyet mindenki meg tud magának venni, és egy nagy medencés apartmanban mindenki együtt lehet.

Szarvas Andi biztos abban, hogy az esküvőszervező segítségét is igénybe fogja venni, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Az előző párjával tavaly tavasszal felbontott jegyesség után, 25 évesen először mondhatja magát szinglinek, hiszen 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt, de most újra boldog eljegyzett.