Zac Efron megszólalt az ibizai medencés balesete után

Zac Efron kórházba került egy medencében történt incidens miatt Spanyolországban, de már jobban van.

Zac Efront, a népszerű színészt, kórházba szállították egy "kisebb úszási incidens" következtében, amely egy ibizai villában történt. A baleset után elővigyázatosságból került kórházi kezelésre péntek este. A TMZ információi szerint Efront a villa medencéjében találták meg két dolgozó, akik ki is húzták a vízből.

A színész egy hosszabb nyári pihenőt tartott, miután több filmprojektben is részt vett, mint például a "Családi affér" című vígjátékban, a "Vaskarom" című filmben és az idén debütáló "Ricky Stanicky"-ben. Európai utazása során több exotikus helyszínen is megfordult, és számos buliban vett részt.

A rajongók nagy megkönnyebbülésére Efron már kiengedték a kórházból, és Instagram-sztorijában megerősítette, hogy jól van. "Boldog és egészséges vagyok, köszönöm a rengeteg jókívánságot" - írta, miközben egy fotón súlyzókat emelgetett egy jógalabdán. A High School Musical 36 éves sztárja szerette volna biztosítani az érte aggódó rajongókat arról, hogy teljesen rendbe jött a medencés baleset után, ezért az Instagram-oldalán közzétett néhány képet is arról, ahogyan súlyzós edzést végez.

Boldog és egészséges. Köszönöm a jókívánságokat

– írta a színész a képhez, amelyet vasárnap készített.

Annak ellenére, hogy Efron medencés balesete súlyosnak tűnt, a TMZ információi szerint a színész képviselője elmondta, hogy csak elővigyázatosságból vitték kórházba egy „kisebb úszási incidens” után. A pontos körülményekről és szituációról azóta sem közöltek információkat.