Karsai Dániel mellett szurkolt Csányi Sándor a Vasas meccsén

Az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász, Karsai Dániel a Vasas-Kazincbarcika mérkőzésen szurkolt kedvenc csapatának, ahol az OTP Bank elnöke, Csányi Sándor is köszöntötte.

Karsai Dániel a Vasas SC Facebook-oldalán keresztül osztotta meg gondolatait a meccs előtt, kifejtve, hogy miért is érdemes a Vasasnak drukkolni. Elmondása szerint a stadionban jó a hangulat, a sör, és sok a vonzó hölgy, valamint fontosnak tartja, hogy az Angyalföldön élők ne csak lakjanak, hanem éljenek is a környéken, aminek része a Vasas iránti rajongás.

A találkozón Karsaihoz odament Csányi Sándor is, aki az OTP Bank elnökeként a csapat főszponzoraként is jelen volt. Karsai a közösségi médiában megosztott bejegyzésében fogadalmát fejtette ki, miszerint szeretne hozzájárulni a teltházas meccsekhez a Fáy utcában, és humorosan megjegyezte, hogy a drukkolás mellett nem tervezi, hogy pályára lépjen.

A mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel zárult, így Karsai reménye, hogy a csapat "borsot tör a borsodiak orra alá", nem valósult meg. Azonban a meccsre járás gazdasági szempontból is megéri szerinte, hiszen a pénzért cserébe jó focit láthatnak a szurkolók, még az NBII-ben is.

Karsai Dániel szerettei körében, a mai napon is az Illovszky-stadionból tekinti meg a Kolorcity Kazincbarcika SC elleni bajnoki mérkőzést és szurkol csapatunknak. A Vasas FC a Facebook-oldalán említést tett arról, hogy Karsai Dánielt főszponzoruk, az OTP Bank elnöke, Csányi Sándor is köszöntötte a lelátón.

Az alkotmányjogász májusban az Indexnek is interjút adott, ahol többek között arról beszélt, hogy az öngyilkosság lehetősége nem vetődött fel benne, a magánszférája eltűnt, de a belső világa, a gondolatai még mindig kizárólag az övéi.