Betörés Tom Hanks és Rita Wilson Los Angeles-i otthonában

A hírességek otthonába nappal tört be a betörő, miközben a tulajdonosok nem tartózkodtak a városban.

A TMZ beszámolója szerint betörtek Tom Hanks és Rita Wilson Los Angeles-i birtokára. A rendőrség információi alapján a betörők a vendégház ablakait törték be, és a riasztó sem állította meg őket a fosztogatásban. Az incidens fényes nappal történt, amikor a színészpár nem volt otthon.

A tolvajok nem jutottak be a birtok főépületébe, ahol Hanksék élnek, és egyelőre nem ismert, hogy mit loptak el. A színészeknek még át kell nézniük a holmijaikat, hogy megállapítsák, mi hiányzik.

A TMZ szerint a betörők nem célzottan érkeztek Hanksékhez, hanem véletlenszerűen választottak ki egy nagy birtokot a környéken. A lap forrásai szerint ez a betörés is a környéken működő számos betörőcsapat egyikének munkáját dicséri.

A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, de eddig senkit sem tartóztattak le. Az eset rávilágít arra, hogy Los Angelesben a betörések gyakoriak, és a betörők egyre merészebbek, néhány esetben a tulajdonosokat is megkötözik. Az ilyen események mellett a városban más súlyos balesetek is történnek, mint például Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt motorbalesete, aki a TMZ információi szerint nem viselt sisakot, amikor egy kereszteződésnél nekiment egy piros lámpánál álló autó hátuljának. A fiút az intenzív osztályról már kiengedték, de hosszú felépülés vár rá.