HBO sorozatok: új előzetesek érkeztek

Az HBO bemutatta a 2023-as évad során várható sorozatainak előzeteseit, köztük a The Last of Us második évadát és az új Trónok harca spinoffot.

Az HBO több új és visszatérő sorozatáról, mint például a The Last of Us második évadáról és a Trónok harca előzménysorozatáról, A hét királyság lovagjáról, rövid videós összeállítást tett közzé. A Sárkányok háza második évadának fináléja előtt bemutatott előzetesekben szerepeltek a Fehér Lótusz 3. évadának, az It: Welcome to Derrynek, a The Franchise-nek, az Aranykornak, az És egyszer csaknak és még számos más sorozatnak a jelenetei.

A további sorozatok között említést érdemel az Ipar 3. évada, a Briliáns barátnőm negyedik és utolsó évada, a DC univerzumhoz tartozó Creature Commandos, a Dűne spin-offja, a Dune: Prophecy és a Batmanhez kapcsolódó A Pingvin sorozat is. A Wise Guy: David Chase and The Sopranos című dokumentumfilm a Maffiózók alkotójának életét és karrierjét dolgozza fel, míg a The Pitt és a J.J. Abrams által készített Duster is az új sorozatok között szerepel.

A The Last of Us második évadának előzetesében megjelennek a már ismert szereplők, mint Pedro Pascal és Bella Ramsay, valamint az új csatlakozók, köztük Isabela Merced, Jeffrey Wright és Catherine O’Hara. A sorozat második évada a The Last of Us Part II videójáték eseményeit veszi alapul, de a pontos megjelenési dátum még nem ismert. A rajongóknak 2025-ig kell várniuk a folytatásra.

Az HBO által közzétett teaser videóban új és visszatérő szereplőket is felvonultatnak, köztük Joel testvérét, Tommyt (Gabriel Luna), valamint Abbyt (Kaitlyn Dever), Dinát (Isabela Merced) és Jeffrey Wrightot, aki a játékból ismert Isaac szerepét alakítja. Emellett először láthatjuk Catherine O'Hara titokzatos új alakját is, aki egy érdekes kérdést tesz fel Joelnek, látszólag Ellie-ről. A Kanadában forgó produkcióról nemrég szárnyra kapott az a pletyka, hogy a Joelt alakító Pedro Pascal alig pár hét alatt letudta a jeleneteit, holott annak munkálatait várhatóan csak 2024 második felében fejezik be.