Zac Efron kórházba került egy ibizai medencében történt incidens után

Zac Efron színészt kórházba szállították Spanyolországban, miután egy ibizai villában úszás közben "kisebb balesetet" szenvedett. A 36 éves sztárt elővigyázatosságból vitték be, de a TMZ-nek nyilatkozó képviselője szerint már kiengedték és jól van.

A TMZ értesülései szerint a színészt két dolgozó találta meg a villa medencéjében, akik ki is húzták a vízből. Az incidens után vasárnap reggel engedték ki a kórházból, de a képviselője nem részletezte a történteket.

Zac Efron az elmúlt időszakban Európában töltötte a nyarát, ahol több helyen is lencsevégre kapták, többek között Ibizán, a francia Saint-Tropez-ben, Míkonosz szigetén és Párizsban. A hét elején még Martin Garrix-szal lépett színpadra, és a TikTokon megosztott videók alapján élettel teli volt. A színész a 2024-es párizsi olimpia miatt tartózkodott Európában, a július 26-i megnyitó ünnepségen is részt vett.

A színész a nyári szabadságát tölti, miután nemrégiben több filmben is fontos szerepet játszott, így a Jeremy Allen White főszereplésével készült "Vaskaromban" és az idén debütáló "Ricky Stanicky" című filmben John Cena mellett.