Tragédia egy komáromi koncerten

Meghalt egy férfi Azahriah szombati révkomáromi koncertjén, a tragikus eseményt a helyi biztonsági cég vezetője is megerősítette.

A Sziakomárom hírportál beszámolója szerint a 55 éves férfi az unokáival érkezett a koncertre, ahol váratlanul szívrohamot kapott. A helyszínen jelen lévő mentősök, tűzoltók, rendőrök és a biztonsági cég munkatársai, köztük a cég vezetője, Gróf Lóránt, közel 40 percen keresztül, majdnem egy órán át próbálták megmenteni az életét. Sajnos minden erőfeszítés ellenére a férfi a helyszínen elhunyt.

Gróf Lóránt, aki személyesen is részt vett az újraélesztésben, elmondta, hogy a mentőszolgálatok és a biztonsági cég emberei hosszú perceken át váltották egymást a férfi életéért folytatott küzdelemben. A tragikus esemény mély megdöbbenést váltott ki a koncert résztvevői között, akik többezres számban voltak jelen. A szervezők az Egressy Béni Városi Művelődési Központ Facebook-oldalán fejezték ki részvétüket a családnak.

Azahriah, aki a felvidéki koncertjén óriási népszerűségnek örvendett, idén nyáron végigjárja a magyar fesztiválokat, továbbá néhány határon túli helyszínen is műsort ad. Legközelebb a SZIGET fesztivál nagyszínpadán fog fellépni, augusztus 8-án.

Kiemelt képünk illusztráció, amely 2024. május 26-án, az előadóművész háromnapos koncertsorozatának végén a Puskás Arénában készült.