Vége a mosolyszünetnek? Barnai Judit és Curtis szerelmes fotóval erősítik a kapcsolatukat

Barnai Judit és Curtis, azaz Széki Attila közös fotóval oszlatták el a kételyeket kapcsolatuk állapotáról. A közösségi médiában megosztott szerelmes képekkel reagáltak a pletykákra, amelyek szerint szakításuk lehetősége lebegett a levegőben.

A közelmúltban felröppent hírek szerint a rapper és sportoló kedvese, Barnai Judit között mosolyszünet állt fenn. Judit a pletykákra úgy reagált, hogy ők csak nevetnek ezeken, és nem igazak. Curtis egyik új dalában egy süllyedő hajóról énekelt, ami további találgatásokra adott okot, és ebben az időszakban a Blikk információi szerint nem is követték egymást az Instagramon.

A hétvégén azonban a szerelmespár közös fotóval cáfolt rá a szakításról szóló hírekre. A rajongók örömére Curtis egy szerelmes képet osztott meg Barnai Judittal, amely megerősítette, hogy kapcsolatuk továbbra is stabil. Egy rajongójuk így kommentálta: "Erre a képre várt a fél ország. Jó látni", míg egy másik hozzászóló így fogalmazott: "Már annyira vártam az ilyen képet, nagyon örülök nektek."

Curtisnek különösen jól jöhet a támogatás és a biztonság érzése, hiszen nehéz időszakon van túl. Több fontos emberrel is megromlott a kapcsolata, köztük Vígh Arnold basszusgitárossal, aki zenészként és producerként is segítette munkásságát, emellett jó barátja is volt. Ezenfelül komoly adóssággal is küzd, mivel sokmilliós összeggel tartozik egy másik zenésztársának. A rapper közösségi oldalán nemrégiben Gáspár Győzőt is bírálta, akit egy "napraforgó patkánynak" nevezett, ami miatt a Gáspár család feljelentést tett.

A rajongók további hozzászólásai is pozitívak voltak, többen is arra biztatták őket, hogy ne engedjék el egymást, mivel összeillő párnak tartják őket. Egy harmadik követő pedig így fejezte ki megkönnyebbülését: "Na végre már egy-kettő ilyen kép! Aggódtam!!!!".