Kavicsokkal festő magyar anyuka és Kanye West feleségének merész megjelenése

Papp-Kabai Johanna, aki korábban az autóiparban dolgozott, most saját vállalkozásában kézműveskedik, és kavicsokkal készített képei mély érzelmeket váltanak ki az emberekből. Kanye West felesége, Bianca Censori, ismét feltűnő megjelenéssel hívta fel magára a figyelmet, amikor szinte meztelenül jelent meg egy étteremben.

Papp-Kabai Johanna, aki egy 12 fős csoportot irányított az autóiparban, mostanra teljesen más területen találta meg önmagát. A kisgyermekes anyuka, miután megszületett kisfia, Erik, vidékre költözött, és otthonról dolgozik tovább saját vállalkozásában. Johanna az autóiparban szerzett tapasztalatait hátrahagyva, most a kézműveskedésre összpontosít, különösen a kavicsokkal való alkotásra. Egy olasz képzőművész munkái inspirálták, és most már ő maga, valamint ismerősei is kavicsokat gyűjtenek neki.

A kavicsokból készült képei közül az egyik, amely a nők terheit ábrázolja, különösen nagy hatást váltott ki. Egy terapeuta barátja rendelőjébe készített képét végül vissza kellett adnia, mert a páciensei elsírták magukat a látványától.

Johanna műveit rétegelt nyírfára készíti, és a természetes formájukban hagyott kavicsokat használja fel. A képek elkészítése több napot is igénybe vehet, és ebben még nincs benne az alapanyagok beszerzésének ideje. A környezetében lévő ismerősök, barátok és rokonok is segítenek neki a kavicsok gyűjtésében.

Másrészről, Bianca Censori, Kanye West felesége, ismét egy merész ruhában tűnt fel a nyilvánosság előtt. Santa Monicában, egy olasz étteremben, a Giorgio Baldiban vacsoráztak barátaikkal, ahol Bianca szinte teljesen meztelenül jelent meg, kebleit csupán egy áttetsző anyag takarta. Kanye West jelentős hatással van feleségére, ő a személyi stylistja, és szereti kihívó ruhákba öltöztetni őt.

Johanna képeit már többen is szeretnék kiállítani, de egyelőre még csak otthon találhatóak meg. Bianca Censori és Kanye West közös megjelenése pedig továbbra is a figyelem középpontjában áll.