Rihanna és A$AP Rocky második fiuk első születésnapját ünneplik

Rihanna és A$AP Rocky második gyermekük, Riot Rose Mayers első születésnapját ünnepelték. A büszke édesapa, A$AP Rocky családi fotókkal és videofelvételekkel köszöntötte kisfiát az Instagramon.

Rihanna és A$AP Rocky második gyermekük, Riot Rose Mayers első születésnapját augusztus elsején ünnepelték. A$AP Rocky az Instagram-oldalán osztott meg egy csokor családi fotót és videofelvételt, melyek a babával és a család többi tagjával közös hétköznapokat örökítik meg. A felvételeken a szülők a mindennapi életükbe engednek betekintést, megmutatva a boldog pillanatokat, melyeket két kisgyermekükkel élnek át.

A pár idősebbik fia, RZA Athelston Mayers, májusban töltötte be a két évet, és akkor is hasonló módon, a családi archívumból válogatott emlékekkel köszöntötte őt az apuka. A szülők mindkét gyermeküknek R betűvel kezdődő nevet adtak, ezzel is folytatva a családi hagyományt.

A családalapítás óta több pletyka is felröppent arról, hogy Rihanna és A$AP Rocky hivatalosan is összekötik életüket, de a rapper még nem jegyezte el a kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnőt. Ennek ellenére a jelek szerint a pár boldog és élvezi a szülői szerepet.