Britney Spears életéről készül film

Britney Spears énekesnő életéről szóló film készül, amelynek jogait a Universal Pictures szerezte meg, és a projektet Marc Platt producer és Jon M. Chu rendező vezeti.

Britney Spears, a popikon memoárja, "A bennem lévő nő" című könyve alapján készülő filmre a Universal Pictures egy hét számjegyű összegért szerezte meg a jogokat, beleértve Spears széles körű zenei katalógusát is. A film producere az Oscar-díjra jelölt Marc E. Platt lesz, míg a rendezői székbe Jon M. Chu fog helyet foglalni, aki korábban olyan sikeres filmeket irányított, mint a "Kőgazdag ázsiaiak".

A zenés életrajzi filmek egyre népszerűbbek a Bohém rapszódia sikerét követően, amely Freddie Mercury életét dolgozta fel. Ezt a trendet követve több híresség életéről is készültek már filmek, mint például Elton John, Whitney Houston és Bob Marley. Spears is izgatottan várja a film részleteit, amelyek hamarosan érkeznek.

A film főszerepére még nem jelöltek ki színészt, de Millie Bobby Brown, aki ismert az érdeklődéséről a szerep iránt, esélyes lehet a casting során. Britney Spears korábban már utalt egy titkos projektre Marc Plattal közösségi médiában. A memoárja bestseller lett, több mint 2,5 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban különböző formátumokban.

A Universal Pictures nem új a zenés életrajzi filmek piacán, hiszen korábban olyan előadók életét dolgozták fel, mint Eminem, Snoop Dogg és Prince. A film részletei még váratnak magukra, de a rajongók már most nagy várakozással tekintenek a projekt elé.