Pataky Attila és Zámbó Krisztián a Mokka műsorában

A Mokka műsorában Pataky Attila megvizsgálta a riporter auráját, míg Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska a közös életükről és egy váratlan kutyatámadásról meséltek.

A Mokka mai adásában Pataky Attila, aki tiszteletbeli táltosként azonosítja magát, a budajenői otthonában fogadta a műsor stábját. A zenész és Hederman Stella riporter a kertben sétálva beszélgettek, amikor Pataky elmagyarázta, hogy szülei már korán felhívták a figyelmét arra, hogy az érzékszerveinkkel a valóság csupán egy töredékét érzékeljük. Ez késztette arra, hogy a Kovács András-féle táltos iskolában 15 évet töltve megtanulja, hogyan lehet a láthatatlan energiákat mérni és megkülönböztetni.

Az adás során Pataky egy eszközt használt, hogy megvizsgálja a riporter auráját, és elismerően nyilatkozott arról, hogy Hedermannek szép nagy és egészséges aurája van.

Ugyanebben a műsorban Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska is megjelentek, akik arról beszéltek, hogy miért fordult az énekes plasztikai sebészhez, és megosztották azt is, hogy kiskutyájukat egy kóborkutya támadta meg, ami életveszélyes sérüléseket okozott neki. A kiskutya a stúdióban is jelen volt, és láthatóan nem örült a kamera jelenlétének. Zámbó Krisztián elmondta, hogy bár az orvosok csak 5 százalék esélyt adtak a pomerániai törpespicc Süninek a felépülésre, az adásban már végig morgott, ami azt jelzi, hogy szerencsére jobban van.

A műsorvezető, Orosz Barbara, az adás végén megkérdezte Zámbóékat, hogy mióta vannak együtt, és amikor megtudta, hogy lassan 15 éve, felvetette a házasság kérdését. Zámbó Krisztián frappánsan válaszolt, hogy meglepetés lesz, ha egyszer csak azt mondják, hogy már megtörtént az esküvő. Az énekes és párja korábban többször jelezte, hogy zavarónak találják, hogy folyton a családalapításról és az esküvőről faggatják őket, és az énekes csipkelődve válaszolt Orosznak, hogy mikor fogja már abbahagyni ezt a kérdést minden évben. Az énekes pár hónapja egyébként arról beszélt, hogy még idén szeretne gyermeket, mert ketyeg a biológiai órája.