Gulácsi és Orbán győzelmet aratott, míg Matt Damon családjával tündökölt a premieren

A RB Leipzig magabiztos győzelmet aratott az Aston Villa ellen Gulácsi Péter és Willi Orbán részvételével, míg Matt Damon családjával együtt jelent meg A felbujtók című film New York-i premierjén.

Az RB Leipzig, a Bundesliga 2023–2024-es idényének negyedik helyezettje, az Egyesült Államokban készül az új szezonra. A lipcseiek a New York Giants stadionjában mérték össze tudásukat a Premier League negyedik helyezettjével, az Aston Villával, és 2–0-ra diadalmaskodtak. A kezdőcsapatban Gulácsi Péter és Willi Orbán is helyet kapott.

A New York-i hőség ellenére, ahol este kilenckor is 29 fokot mértek, a lipcseiek két gólt szereztek André Silva és Lois Openda révén. Az Aston Villa a 42. perctől kezdve emberhátrányban játszott, miután Diego Carlost kiállították.

A RB Leipzig felállása Gulácsi, Simakan, Orbán, Klostermann, Bitshiabu, Kampl, Haidara, Ouedraogo, Silva, Openda és Elmas neveket sorakoztatta fel. Gulácsi Péter egy félidőt töltött a kapuban, míg Willi Orbán 72 percet kapott a pályán Marco Rose vezetőedző döntése értelmében.

Másrészről, Matt Damon a családjával együtt vett részt A felbujtók című filmje New York-i premierjén. Az eseményen az édesanyja, Nancy Carlsson-Paige, a felesége, Luciana Barroso, valamint a lányai, Alexia, Isabella, Gia és Stella is támogatták a színészt. Luciana Barroso ráadásul producerként is közreműködött a filmben, és Damon a People magazinnak elmondta, hogy feleségének ízlésében teljes mértékben megbízik.

Egy másik híresség családja is a figyelem középpontjába került, ugyanis Bruce Willis felesége, Emma Heming-Willis egy videós összeállítást osztott meg az Instagram-oldalán, ahol a színésszel közös lányaik, a 12 éves Mabel és a 10 éves Evelyn láthatóak New York utcáin sétálva. A lányok az elmúlt években igencsak megnőttek, és a videóban is látszik, mennyit változtak a korábbi felvételekhez képest. Emma Heming-Willis idén ünnepelte 15. házassági évfordulóját Bruce Willisszel, és a videóhoz azt írta: "Ne pislogj, mert lehet, hogy lemaradsz róla" – utalva gyermekeik gyors felnövésére. A büszke édesanya július 4-én is mutatott pár fotót a lányokról, amelyeket szintén az Instagramon osztott meg. Bruce Willisnek az előző házasságából, Demi Moore-tól is lányai születtek: Rumer 35, Scout 33, Tallulah pedig 30 éves.