Hogyan tudnék élni nélküled? – Egy új magyar romantikus vígjáték

A Hogyan tudnék élni nélküled? című új magyar romantikus vígjáték Demjén Ferenc slágereit felhasználva készült, és 2024. december 12-én kerül a mozikba.

A film középpontjában Lili áll, akit Varga-Járó Sára alakít. A történet két idősíkon játszódik: a jelenben és a kilencvenes évek elején, amikor Lili egy tragikus szerelmi veszteség után rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Ezek a tárgyak visszarepítik őt egy emlékezetes balatoni nyárra.

A film alkotói között megtaláljuk Kirády Attila producert, Orosz Dénes rendezőt, valamint Kormos Anettet és Goda Krisztinát forgatókönyvíróként. Az operatőr Babos Tamás, aki a film vizuális világáért felel. A produkcióban olyan ismert színészek vesznek részt, mint Törőcsik Franciska, Ember Márk és Marics Peti, akik Demjén Ferenc híres dalait adják elő. A további szereplők között szerepel Kirády Marcell, Brasch Bence és Márkus Luca is.

A Hogyan tudnék élni nélküled? című film előzetese már megjelent, és a produkció a Nemzeti Filmintézet 700 millió forintos támogatásával, az MBH Bank és az IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. társfinanszírozásában, a TV2 média partnerségével készült. A film zenéjében olyan Demjén-slágerek csendülnek fel, mint a "Sajtból van a hold" és a "Jöjj vissza vándor", melyeket maguk a színészek éneklik. A film hazai bemutatóját az InterCom végzi 2024. december 12-én.