Tóth Andi és Muri Enikő: Barátság, karácsonyi várakozás és új szerelmek pletykái

Míg Tóth Andi már a karácsonyi ünnepeket várja, addig Muri Enikő a barátság értékéről és Herceg Erika félreértelmezéséről beszélt, és új szerelmi pletykák is felröppentek az X-Faktor körül.

Tóth Andi, az X-Faktor új mentora, Instagram-bejegyzésében emlékeztette követőit, hogy már csak 147 nap van hátra karácsonyig. Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy alig kell száz napot várniuk, hogy otthonaikat mézeskalács házzá díszíthessék. "Akkor talán már nem néz mindenki hülyének. Annyit kibírok. Szerintem ez egy remek hír. Barátaim… csodás napot" – zárta sorait az énekesnő.

Muri Enikő, az X-Faktor egykori felfedezettje, a Best magazinnak adott interjúban beszélt barátságáról Herceg Erikával. A két énekesnő a Madách Színház Six című darabja kapcsán ismerkedett meg, és ma már nagyon közeli kapcsolatot ápolnak. Muri Enikő szerint sokan félreismerik Erikát, aki bár olykor heves természetű, de rendkívül szeretetteljes és adakozó személyiség. "Mindig csak adni akar, és néha rá kell szólni, hogy elég: itt az ideje kicsit önzőnek lenni" – mondta Muri, aki hozzátette, hogy Herceg Erika meglátásai mindig az ő javát szolgálják, ami ritka kincs a show-biznisz világában.

A szerelem és a kapcsolatok azonban nem csak a színpadon és a karácsonyi várakozásban jelennek meg. T. Danny, az énekes, aki korábban Kecskés Enikővel alkotott egy párt, úgy tűnik, továbblépett a szakítás után. A közösségi médiában terjedő videók alapján a rajongók Mihályfi Lucával, az X-Faktor egy másik énekesnőjével hozzák össze. Egy közös daluk is született, amelynek dalszövege szerint: "Rossz ötlet, mégis megtenném, még egyszer. Játszunk csak, mégis átmennék, veled ez nem kell!" – ami a rajongók szerint egy futó kalandra utalhat. Dani a szerelem fontosságáról is beszélt: "Az mozgatja szerintem a világot, ez alakítja a történelmet és a történéseket. Ez mindent körülleng egyébként, azt is, amire nem is gondolunk, hiszen végső soron mindig a társkeresés a lényeg, mert az ember egy társas lény és nem akar egyedül lenni, ezért célt keres az életben. És mondhatunk akármit, de a legvégső cél, és az, amit a legjobban bán az ember, ha nem úgy alakul az a szerelem. Ez az, ami a legjobban tud fájni, jobban, mintha belerúgsz a kis lábujjaddal az asztal sarkába. És nekem a szerelem a kis univerzumom, már gyerekkorom óta" – árulta el a fiatal tehetség. A TikTok-on megjelent videóban pedig Dani ölbe kapja Lucát, és együtt nevetnek, ami tovább táplálja a pletykákat.