Stana Alexandra szingli és új kihívásokat keres

Stana Alexandra, a TV2 Dancing with the Stars című műsorának sztárja, elárulta, hogy jelenleg szingli, és új szerepkörben szeretné kipróbálni magát. A táncosnő a TV2 Tiktkok Ramónával című műsorban beszélt jövőbeli terveiről, a táncban rejlő kihívásokról és arról, hogy már nem ragaszkodik a táncoláshoz a műsor új évadában.

Stana Alexandrát Lékai-Kiss Ramóna faggatta arról, hogy van-e új szerelem az életében, miután tavaly decemberben szakított Meggyes Dáviddal. Stana megerősítette, hogy szingli, és hozzátette, szüksége volt arra, hogy egyedül legyen, jelenleg pedig nem is fér bele az életébe egy párkapcsolat.

A táncosnő és Meggyes Dávid kapcsolata nagy figyelmet kapott, hiszen az üzletember Horváth Gréta influenszert hagyta el érte, míg Stana nem sokkal előtte jelentette be, hogy válnak a férjével, Köcse Györggyel. A rajongók Marics Petivel is össze akarták hozni, akivel a 2023-as DWTS-ben a második helyig meneteltek, de kapcsolatuk csakis baráti maradt. Stana Alexandra és Marics Peti közötti kapcsolatot a táncosnő egy különleges partneri kapcsolatként írta le, amely a táncban teljesedik ki, és elismerte, hogy sok közös van bennük a fiatal előadóval.

Stana Alexandra a jövőbeni terveiről is beszélt, elmondta, hogy letett arról, hogy befejezze megkezdett egyetemi tanulmányait anglisztika alapszakon, de a felsőfokú nyelvvizsgát szeretné letenni. A táncban már nem lát több kihívást, ezért új szerepkörben szeretné kipróbálni magát. Korábban már vezetett műsort a Fővárosi Nagycirkuszban, és konferenciákon is moderált, ami nagyon megtetszett neki. Amikor arról kérdezték, milyen műsort vezetne szívesen, A Nagy Ő-t említette, és hozzátette, hogy nem Lékai-Kiss Ramóna helyére pályázik, hanem egy új lehetőséget keres a műsorvezetés terén.

Lékai-Kiss Ramóna arra is rákérdezett, hogy ha felkérést kapna, lecserélné-e a versenyzést a Dancing with the Starsban a háttérműsor vezetésére. Stana Alexandra úgy érzi, hogy nyugodt szívvel tudná ezt megtenni, mivel hálás azért, hogy mind a négy évben részt vehetett a műsorban, és különleges emberekkel táncolhatott. Koreográfusként sincs hiányérzete, és bár még nem nyerte meg a műsort, nem érzi úgy, hogy ezért könnyebben engedné el.

A táncosnő a válásáról is megszólalt, elmondva, hogy bár nagyon szerette Köcse Györgyöt és komolyan gondolták a kapcsolatot, az esküvőt követő hónapokban teljesen elcsúsztak egymás mellett. Azóta újra egymásra találtak, de már csak barátként és kollégaként vannak jelen a másik életében. Stana Alexandra hozzátette, hogy nem bánja a történteket, mert mára már teljesen jól van.