Gubík Ági és Szellő István kapcsolata véget ért

Gubík Ági megerősítette, hogy véget ért a kapcsolata Szellő Istvánnal, és bár hosszú ideig egy párt alkottak, sosem éltek együtt. A színésznő sejtelmes válaszaiból arra lehet következtetni, hogy már továbblépett.

Gubík Ági a Bóta Café című portréműsor legújabb epizódjában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy már nem alkot egy párt Szellő Istvánnal. A színésznő és a híradós kapcsolatát 2015-ben kezdték el pletykálni, de mindig is óvták a magánéletüket a nyilvánosság elől. A szakítás híre először 2021-ben látott napvilágot, de akkor még úgy tűnt, hogy a pár kibékült.

Gubík Ági most megerősítette, hogy a románcuknak vége, és hangsúlyozta, hogy bár együtt jártak, sosem éltek együtt mint pár. "Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége" – mondta a színésznő a FIXTV YouTube csatornáján megjelent interjúban.

A szakítás ellenére Gubík Ági nem tűnik búslakodónak, sőt, a riporter kérdésére, hogy jelenleg egyedülálló-e, titokzatosan csak annyit válaszolt, hogy nem mondta, hogy egyedül lenne. Ez arra utalhat, hogy a színésznő már továbblépett, és lehet, hogy új párkapcsolatban van. "A változás mindig jó az ember életében, mindig frissességet hoz" – vallja Gubík Ági, ami tovább erősítheti a gyanút, hogy új fejezetet nyitott az életében.