Gáspár Bea fényűző születésnapi partija

Gáspár Bea 50. születésnapját egy igazán fényűző partival ünnepelte, ahol a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb előadója, a No Mercy énekese, Marty Cintron adott privát koncertet. A luxuspartit Gáspár Győző szervezte, aki nem spórolt a meglepetéseken.

Gáspár Győző január óta készült felesége nagy napjára, és a születésnapi bulira ismert sztárokat hívott meg. A partin Marty Cintron, a No Mercy énekese lépett fel, aki Miamiból érkezett magángéppel és a Four Seasons Hotelben szállt meg Budapesten. A világsztár több mint 6 millió forintnyi dollárért vállalta a privát koncertet.

A Blikk információi szerint a fellépés több millió forintba kerülhetett, és Gáspár Győző a bulit már az év eleje óta szervezte. A luxusparti részleteiről Gáspár nem árult el többet, csupán annyit, hogy "nagyon jó bulit csinált" és hogy "minden jól sikerült".

A születésnapi ünnepség egyik legnagyobb meglepetése az lehetett, hogy Gáspár Bea egy Bentleyt is kapott ajándékba a férjétől. A Continental GT típusú, 70 millió forintot érő fehér luxusjárgányról Gáspárék szomszédja egy fotót is eljuttatott a lapnak. Ez a gesztus is mutatja, hogy a Gáspár házaspár nem fogta vissza magát, amikor az ötvenedik születésnap megünnepléséről volt szó. A Városligeti Caféban vasárnap mintegy 50 ember, köztük hazai sztárvendégek buliztak együtt a házaspárral.

A lap szerint a világsztár szombaton landolt Magyarországon privát repülőgépével, s kizárólag a születésnapra érkezett, majd hétfő este távozott Budapestről. Az itt töltött idő alatt az ötcsillagos Four Seasons Hotelben szállt meg Budapesten, ahol egy éjszaka közel 300 ezer forintba kerül.