Kórházba került Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt egy motorbaleset után

Egy közúti baleset következtében fejsérülést szenvedett és kórházba került Angelina Jolie és Brad Pitt közös fogadott fia, a 20 éves Pax Jolie-Pitt.

A TMZ magazin beszámolója szerint a baleset Los Angeles egyik forgalmas utcáján történt helyi idő szerint hétfő délután 5 órakor, amikor Pax Jolie-Pitt motorral közlekedett a délutáni csúcsforgalomban és egy rendőrautónak ütközött neki. A fiú nem viselt sisakot, amikor a kereszteződésnél egy piros lámpánál álló autó hátuljának csapódott.

Az ütközés után a rendőrautó sofőrje azonnal a segítségére sietett, majd a helyszínre érkező további rendőrök és mentők is a fiatal férfi ellátásában részt vettek. Jolie-Pitt a derekát fájlalta, és fejsérülést is szenvedett, ami miatt mentővel szállították kórházba. Az elsősegélynyújtók attól tartottak, hogy bevérzett az agya.

A TMZ információi szerint az orvosok aggódtak, hogy Pax kisebb agyvérzést szenvedhetett, de állapota stabilnak bizonyult, és valószínűleg hamarosan kiengedik a kórházból. A lapnak nyilatkozó források szerint Pax még aznap este, néhány órával a baleset után haza is mehetett.

A TMZ megjegyezte, hogy a sztárpár negyedik gyermekét mostanában gyakran látták „egy BMX stílusú elektromos biciklivel” közlekedni Los Angelesben, és szinte mindig sisak nélkül vezetett. A kaliforniai bukósisak-viselést szabályozó törvények a kerékpár kategóriájától függően változnak, így nem egyértelmű, hogy a sisakviselés kötelező lett volna-e számára, de az biztos, hogy a mostani incidensnél jól jött volna.