Pápai Joci és Király Peti: Különleges évforduló és kemény felkészülés

Pápai Joci 20. házassági évfordulóját egy egyedi, felmatricázott Ladával ünnepelte, míg Király Peti a Sztárbox versenyre való kemény felkészüléséről mesélt.

Pápai Joci, az X-Faktor leendő műsorvezetője, és felesége, Anita, 20 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, és e jeles alkalomból egy rendkívül személyre szabott ajándékban részesültek. A pár egy királykék Ladát kapott, melynek ablakaira nemcsak a házaspár, hanem két közös gyermekük, Hanna és Zalán arcát is felragasztották. Az autón az RTL logója is megjelent, amely csatornához az énekes nemrég csatlakozott, valamint egy bokszkesztyű díszíti, utalva arra, hogy Pápai a Sztárbox idei évadában középsúly kategóriában fog ringbe lépni.

Pápai Joci és felesége, Anita, 2004-ben házasodtak össze, miután másfél évig jártak együtt. Azóta két gyermekük született: Hanna 2005-ben, Zalán pedig 2011-ben. A házassági évfordulójukat hatalmas bulival ünnepelték, ahol szinte minden barátjuk jelen volt, és az énekes elmondása szerint elárasztották őket ajándékokkal. A legnagyobb meglepetés azonban a barátaik által átadott, remek állapotban lévő, felmatricázott Lada volt, melyen a "Boldog házassági évfordulót" felirat is díszeleg.

A Sztárbox idei évadában Király Peti is részt vesz, aki a férfi nehézsúly-mezőny egyik versenyzőjeként készül a ringbe lépésre. Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője a Reggeli műsor vendégeként beszélt a felkészülés nehézségeiről, és arról, hogy már a tavalyi évad első adásának megtekintésekor jelezte a csatornának, hogy szeretne részt venni a versenyen.

Király Peti elárulta, hogy jelenleg heti 5-6 alkalommal végez intenzív edzéseket, figyel az étkezésére, és mellőzi a dohányzást és az alkoholt is. Az életmódváltás eredményeként már 14 kilótól szabadult meg.