Milák Kristóf és a magyar csapat keddi menetrendje Párizsban

A párizsi olimpia negyedik napján a magyar sportolók ismét éremért küzdenek, köztük Milák Kristóf, aki 200 méter pillangón címvédőként lép színre.

A magyarok keddi programja számos sportágban kínál izgalmakat. Milák Kristóf mellett Márton Richárd is rajthoz áll a férfi 200 méter pillangóúszás előfutamaiban, míg Németh Nándor a 100 méter gyors, Jackl Vivien pedig a női 1500 méter gyors előfutamaiban vesz részt.

A cselgáncsozók közül Özbas Szofi 63 kilogrammos súlycsoportban, Ungvári Attila pedig 81 kilogrammos súlycsoportban küzdhet a továbbjutásért. A verseny délután 16 órától folytatódik a vigaszággal, majd az elődöntőkkel, a bronzmérkőzésekkel és a döntőkkel. A férfi evezősök között Pétervári-Molnár Bendegúz a negyeddöntőben versenyez.

A női kézilabda csapat 16 órakor Angola ellen lép pályára a Dél-párizsi 6-os Arénában, míg a férfi vízilabdázók 21.05-től Spanyolország ellen játszanak, ami egy nagy rangadónak ígérkezik.

A triatlonban Lehmann Csongor és Bicsák Bence képviseli Magyarországot a férfi versenyben.

Az ökölvívásban Akilov Pylyp 20.32-kor lép szorítóba a férfi 80 kilogrammos súlycsoport nyolcaddöntőjében, ahol az ukrán Olekszandr Hiznyakkal mérkőzik meg.

A magyar sportolók teljesítménye és a nap folyamán esetlegesen változó menetrend folyamatosan követhető.