Győzelem és családi örömök Párizsban: Lékai-Kiss Ramóna és kisfia a kézilabda-válogatott sikerét ünnepelték

A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfő este tíz gólos győzelmet aratott Argentína felett a párizsi olimpián, ahol Lékai-Kiss Ramóna és ötéves kisfia, Noé a helyszínen szurkoltak Lékai Máténak, a csapat egyik játékosának. A meccs után a színésznő megosztott egy megható fotót, amelyen Noé öleli édesapját a pályán.

Hétfő este a magyar férfi kézilabda-válogatott az argentin csapattal mérte össze erejét az idei párizsi olimpián. A magyarok remek játékkal 35-25-re győztek, de a meccs során komoly izgalmak voltak, mivel az ellenfél szinte utcai verekedést csinált a találkozóból, és több magyar játékost is a földre küldött.

Lékai-Kiss Ramóna és kisfia, Noé a lelátóról szurkoltak, majd a győzelem után közösségi oldalán osztotta meg az örömteli pillanatokat. A megható képeken látható, ahogy Noé a pályán öleli édesapját, miközben Lékai-Kiss Ramóna boldog mosollyal nézi végig a jelenetet. A TV2 műsorvezetője a győzelem után így fogalmazott közösségi médiában: „Elkaptuk Apát egy puszira. Megvan az első győzelem!”.

A színésznő és kézilabdázó férje, Lékai Máté 2019-ben kötötték össze életüket, és azóta gyakran kíséri férjét sporteseményeken. Ez az utazás azonban különleges volt számukra, hiszen Noé is velük tartott, ez volt az első nagyobb közös utazásuk, mint anya és fia. Az elmúlt napokban a család városnézésre is szánt időt, többek között az olimpiai ötkarikához és a Notre-Dame-székesegyházhoz is ellátogattak.