Gyász és ünneplés Hollywoodban

Erica Ash színésznő, aki a "Scary Movie" filmsorozatból és különböző televíziós műsorokból volt ismert, 46 éves korában elhunyt egy hosszú rákkal vívott küzdelem után. Ash-t a "Mad TV" és a "Survivor's Remorse" című műsorokban nyújtott teljesítményéért is elismerték. Kollégái, mint Loni Love és Jamie Foxx, közösségi médián keresztül rótták le tiszteletüket előtte. Jamie Foxx hitetlenkedve nyilatkozott haláláról, hihetetlen tehetségnek nevezve őt.

Erica Ash emlékét számos kollégája és rajongója őrzi. Loni Love és Jamie Foxx közösségi médián keresztül fejezték ki megrázkódtatásukat és tiszteletüket az elhunyt színésznő iránt.

Más hírekben, Jennifer Lopez egy Bridgerton tematikájú bált rendezett 55. születésnapjára, amelyet a Netflix népszerű sorozata ihletett. A vendégek díszes hintón érkeztek, és a zenét vonószenekar szolgáltatta. Lopez maga 19. századi táncokat lejtett, és az est folyamán két különböző ruhát viselt, köztük egy aranyhímzéses és egy virágos sifonruhát. Az étkezőasztalokat virágokkal díszítették, és egy aranyozott trónus is helyet kapott a dekorációban. Lopez édesanyja is korhű öltözetben ünnepelte lánya születésnapját, azonban férje, Ben Affleck nem volt jelen.

A humoristák nem kapkodnak az Oscar-gála házigazdai szerepéért. Jimmy Kimmel és John Mulaney is visszautasította a felkérést. Kimmel, aki korábban már négyszer vezette az Oscar-ceremóniát, most ötödször mondott nemet a házigazda szerepre. Mulaney, aki az idei Oscar-díjátadón díjat adott át, szintén nem vállalja a házigazda szerepét. Bob Hope tartja a rekordot 19 házigazdai szereppel. Az Akadémia vezérigazgatója, Bill Kramer dicsérte Kimmel és Mulaney munkásságát, de a 2025 márciusában esedékes 97. Oscar-díjátadó házigazdája még nem lett megerősítve.

A Netflix felhasználói csalódottan tapasztalták, hogy a vállalat nagyon várt Windows 11-es alkalmazásának szolgáltatásai komolyan elmaradnak a várakozásoktól. Az eredetileg májusban bejelentett frissítés csak most jelent meg, de azonnal negatív visszhangot kapott, mivel eltávolította a népszerű 'Letöltések' opciót, amely lehetővé tette a műsorok offline megtekintését. A felhasználók szerint az új alkalmazás 'szörnyű' és 'nincs értelme', mivel funkcionalitása könnyen reprodukálható bármilyen webböngészővel. A Netflix közleményében megerősítette, hogy az új alkalmazás PC-n nem támogatja a letöltéseket, és csak online közvetítés lehetséges. Azok számára, akik offline Netflix tartalmat szeretnének nézni, a cég azt javasolja, hogy használjanak támogatott mobileszközt.